Järbo garn er en svensk producent og har siden 1980 leveret garn af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt for Järbo at alle typer garn er udviklet med omtanke på miljø, mennesker og dyr. Järbo garn gør meget ud af at det skal være nemt for kunderne at finde den rigtige type billigt järbo garn til projekterne.

I Järbo garns onlinebutik findes der et stort udvalg af strikke- og hækleopskrifter, samt forskellige garntyper i alskens farver. Opskrifterne er udarbejdet af dygtige designere og findes for både nybegyndere og erfarne. For dem som vil have det kreative projekt til at være så nemt som muligt, findes der praktiske strikke- og hæklekits som både indeholder opskrift og tilhørende garn. Ved at købe de praktiske kits undgår du at skulle bekymre dig omkring garnforbrug eller strikkefasthed, da dette allerede er tydeliggjort i kittet. Det eneste du som kunde behøver, er at vælge en opskrift du kan lide, den rigtige størrelse og garnfarve.

Ifølge Järbo garn behøver kvalitet ikke betyde voldsomme priser og derfor findes der i deres onlinebutik produkter alle projekter.

Järbo garns prisgaranti

Järbo går langt for at sikre de bliver kundernes favoritbutik i forhold til garn og tilbehør, hvilket betyder at der er prisgaranti på samtlige produkter. Dette bevirker at hvis der købes noget i onlinebutikken, hvorefter du finder produktet til en lavere pris i en anden webbutik, så matcher Järbo denne pris. Dette sker ved at du modtager et gavekort på prisdifferencen mellem de to produkter. Dette gavekort kan bruges i Järbos onlinebutik.

Kriterier for opfyldese af Järbos prisgaranti

  • Produktet til den lavere pris skal eksistere fra en dansk/norsk/tysk onlinebutik, som har et dansk cvr-nr. samtidig med at de har et lager i Danmark.
  • Produktet skal findes på lager og kunnes leveres indenfor 1 – 3 dage.
  • Produktet skal være fra præcis samme producent og farve
  • Der  skal sende dokumentation omkring produktet, hvilket skal være et link til det fundne produkt.
  • Prisen må ikke være en mængde pris. Dvs. det må ikke være 2 nøgler garn til en pris der svare til en mindre stk pris end hos Järbo garn. Derudover må prisen heller ikke være en udsalgspris.
  • Prisen må ikke være et tilbud fra forskellige medlemsskaber

 

På den måde kan du være fuldstændig sikker på, at du altid er garanteret den bedste kvalitet overhovedet muligt. Det er de færreste steder, som gør dette.