Oftest er de penge, som man tjener på sit arbejde, kun lige nok til at klare det, der skal til for at holde hverdage kørende. Pludselige udgifter, regninger, mad og ikke mindst lidt penge til at kunne pleje sit sociale liv. Dette gør altså, at det ikke er mange penge man til at spare op eller købe sig selv en lille forkælelsesgave, der koster mere end 1000 kr. Det er en skam at skulle leve et liv, hvor det i langt højere grad handler om at overleve end om at leve, og hermed altså leve godt. Det kan lyde helt forfærdeligt, når man husker tilbage på, hvordan man kun glædet sig til at blive voksen, så man kunne tjene mange penge og leve det liv som man ønskede. Desværre har hverdagen det med at tage over og hermed ødelægge forestillingen om et godt liv. Følelsen af, at man spilder sit liv, er en af de mest ubehagelige følelser, som mennesket kan have. Det skyldes, at man bliver så hjælpeløs uden at vide, hvad man kan gøre ved dette. Det er en følelse, der skaber eksistentielle kriser, da det mest dyrebare man har, er livet, og hvad har man så, hvis ikke engang dette er godt. Man siger at penge ikke gør en lykkelig, og dette er en sandhed uden tvivl, men der er heller ingen tvivl om, at man i langt højere grad kan gøre de ting, der gør en lykkelig, hvis man har midlerne. Intet er umuligt, og man kan selvfølgelig også træffe et valg om, at man kun vil bruge penge på ting som man virkelig ønsker, og så derimod bo billigt eller leve af pasta med ketchup. Men man kan også bestemme sig for at skabe en forretning ved siden af det almindelige arbejde. Man får sig altså en indtægt, der er rette direkte mod sjov og ballade. En måde hvor på man kan tjene disse penge er ved bilsalg altså salg af bil. Hvis man spiller sine kort rigtigt, kan dette blive en hel forretning i sig selv.

At starte et bilsalg kan se ud som at være en stor udgift, men det er en investering

Problemet, ved at ville bygge sin nye og i langt højere grad sjovere indtægt på salg af bil, er at man skal have en ret stor start kapital. For, hvis man skal til at sælge biler, bliver man nødt til først at købe nogle. Det vil altid give en stor udgift, men man kan spille sine kort rigtigt, og dermed bestemme sig for at ligge lidt tid i dette nye erhverv. Herved skal man altså investerer i slidte gamle biler, og dermed bruge sin tid på at sætte dem i stand, så man kan tjene på dem.

Man kan søge hjælp til bilsalg

Dette kan virke som et kæmpe arbejde, hvor man ikke ved hvor man skal begynde eller slutte, men der er hjælp og søge. Først og fremmest på internettet, men man kan også finde magasiner, der arbejder med dette.