Vil du skabe forandringer i dit liv eller måske i din virksomhed? Så meld dig til et foredrag om forandring og få værkstøjer til at ændre de ting, som du ønsker skal være anderledes. Få ideer og gode råd til, hvad du selv kan gøre for at skabe forandringer.

Personlige forandringer

I dag stilles der rigtig store krav til hver enkelt af os. Det gælder både på arbejdspladsen og på hjemmefronten. Ikke nok med at man skal være en god kæreste eller ægtefælle, man skal også være en god forælder, ven og kollega. Lige meget hvor vi bevæger os, så er der forventninger til os. Det sætter individet under et stort pres hele tiden at skulle være den bedste udgave af sig selv over hele linjen. Det er i kølvandet på denne udvikling, at der i hobetal er skudt diverse foredrag, bøger og kurser op, der hjælper os med at navigere i vor tids karrierekapløb og selviscenesættelsestrang.

Især børnefamilierne har svært ved at få det hele til at løbe rundt, når både forældre og børn skal stimuleres på den helt rigtige måde med mindfullness, maratonløb, sunde madpakker og grønne juicer.

Tendensen bærer i retning af, at vi føler vi skal forandre, prioritere og omfordele ting i vores liv, så vi kan yde vores optimale i enhver situation. Når alt kommer alt er det nok et spørgsmål om balancegang. Det er også væsentligt at følge med tiden. Verden er i kontant udvikling, så derfor må vi også være omstillingsparate. Hvis man ønsker at blive klogere på og være mere bevidst om de valg, man foretager i sit liv, kan man tage til foredrag, der omhandler netop dette. Forandringer kan være mange ting og er være forskellige fra person til person. Der findes rigtig mange foredragsholdere, så det er altid muligt at finde et foredrag, der indeholder de emner, der interesserer en. Man kan selv lave en liste over de ting, som man gerne vil nå i den nærmeste fremtid og om 10 år. Måske skal man lave andre prioriteringer og foretage nogle andre valg. Måske skal man ikke skrue ned for nogle ting og op for andre. Det er nogle af de områder, som man kan få inspiration til, hvis man går til et foredrag om personlige forandringer.

Forandringer i en virksomhed

Omstillingsparat må man også være i virksomhedssammenhæng. Her er det meget centralt at følge med udviklingen af fx teknologi ellers kommer virksomheden i problemer, og det kan have store konsekvenser på sigt. Det er vigtigt at tjekke sine konkurrenter ud, så man ved, hvilke forandringer de laver internt og eksternt i koncernen. Man kan hyre folk til at holde foredrag, omkring hvilke forandringstendenser- og processer, der gør sig gældende på det eksisterende marked, og han eller hun kan give et skøn på, hvordan udviklingen vil se ud i fremtiden. Virksomheden kan på baggrund af det tage de nødvendige beslutninger, så de fortsat har en stabil og solid plads på deres marked. På dette findes også forskellige foredragsholdere, som passer til det, man ønsker vurdering på.