Er du lidt kritisk overfor kompressionstights, forstår vi dig godt. Der er mange som påstår at de ikke oplever nogle forbedringer, når de tager deres kompressionstights på, og de føler derfor at de er blevet snydt af den virksomhed, som de har købt dem af. Der er ligeledes heller ikke nogle studier, som bekræfter at kompressionstights rent faktisk virker.

I stedet for at se negativt på det, vil vi gerne se positivt på det. Selvom at der ikke er nogle studier som siger, at kompressionstights rent faktisk virker, er der heller ikke nogle studier som siger, at kompressionstights ikke virker. Tværtimod er der folk, som rent faktisk har været ude og side, at de kompressionstights som de har valgt at købe, har virket på dem. Når du spørger en professionel håndboldtræner, vil han også kunne give dig det nemme svar, nemlig at det ikke er alle, som kompressionstights virker på. Selvom at det er mange, som det virker på, er der nogle som er uheldige.

Det er også svært at lave en undersøgelse, hvor hvem skal man spørge, og hvad er det man skal spørge i en sådan undersøgelse.

Kompressionstights er stadig en ny opfindelse

Det vigtige vi skal huske på, når det kommer til kompressionstights er, at det er en forholdsvis ny opfindelse. Det er ikke noget, som der har været på markedet i mange år, og ligesom alt andet nyt, er der mange som synes at det er svindel og humbug. Der er også mange som udtaler sig negativt om deres kompressionstights, og det er til trods for, at de aldrig har prøvet at gå med nogle kompressionstights.

På forholdsvis kort tid, er der kommet mange mærker, som sælger kompressionstights. Det er muligt, at nogle af disse mærker sælger kompressionstights, som ikke er optimeret og derfor slet ikke sidder rigtigt. Samtidig skal man også huske på, at nogle kompressionstights sidder som de skal, og de personer der har købt de ”rigtige” kompressionstights er typisk også dem, som føler at det virker.

Det er ligeledes velkendt, at Kina kopierer mange af de idéer vi får her i vesten. Når Kina ser en idé som kompressionstights, tænker de kun på hvordan de kan snyde os, og selvom at de ligger flotte billeder ud, er mange af deres produkter svindel. Da mange danskere gerne vil købe deres produkter så billigt som muligt, importere de ofte fra udlandet, og det med det resultat, at de får nogle kompressionstights, som ikke er noget værd.

Fordelen ved kompressionstights foregår også mentalt

Der er mange psykologer, som har været ude og sige, at kompressionstights godt kan have en effekt rent mentalt. Da mennesket er et forholdsvis svagt dyr, foregår det meste af det vi kan mentalt. Når vi føler at vi kan gøre det umuligt, vil vi også præstere meget bedre, end hvis vi ikke troede på det. For at nævne et eksempel, er der mange sælgere af kompressionstights som påstår at det forbedre ens blodomløb. Når vi tror på dette, vil vi rent faktisk – mentalt – gøre således at vores blodomløb er bedre, mens vi har disse tights på.

Omvendt kan vi også, hvis vi ikke tror på det, gøre vores blodomløb meget dårligere, med det resultat at de slet ikke virker. En ting er dog sikkert, og det er at kompressionstights kan holde dine muskler varme, da de sidder på din krop. Når dine muskler er varme, vil det også være mere svært at få en skade, når man spiller håndbold.

Del altid din oplevelse med de kompressionstights, som du har købt.