Når de studerende fra Langkaer Gymnasium er færdige med deres skolegang på dette gymnasium så skal de ud og fejre, at de er færdige

At fejre studentertiden på Langkaer Gymnasium er som en drøm

Der er ingen tvivl om, at nogle af de bedste stunder du vil få i dit liv det er når du er færdig med gymnasiet og i dagene umiddelbart efter din sidste eksamen skal rundt og fejre, at du endeligt har afsluttet tre års skolegang. Måske har Langkaer Gymnasium mange traditioner og måske ikke. Men hvis dette er tilfældet kan du både forsøge at lære dem og omvendt kan du også gøre hvad du kan for at ændre dem og komme med dine egne idéer til hvilke traditioner, der bør være på dit gymnasium. Man kan eventuelt tage til den lille dam i Aarhus og danse rundt herom når man har forladt Langkaer Gymnasium for at fejre. Man kan sætte sig i græsset  på denne dejlige græstæppe, som ligger så centralt i Aarhus, at mange vil komme forbi og sige hej på vejen. Som studerende kan du rigtigt give den gas fordi, at du ikke skal til noget eksamen den efterfølgende dage for alle de dage hvor du har gået op og ned ad gangene på Langkaer Gymnasium er nu slut. Nu skal det rigtige liv til at begynde og du skal til at tage nogle større valg end du har taget før. Du skal naturligvis ikke tage sabbatår da dette er spild af tid, men i stedet gå direkte i gang med en uddannelse, hvormed du helst skal få mange penge.

Få det bedste ud af, at tiden på Langkaer Gymnasium er slut

Nu hvor du er færdig er det også med at komme ud af reden hos mor og far. Få en fed lejlighed et sted i Aarhus, som er tæt på universitetet for så kan du stå senere op end ellers da du bare skal et par hundrede meter væk. Og vælg rigtigt første gang, for det er ikke ligesom da du skulle vælge gymnasium og valget så faldt på Langkaer Gymnasium i Aarhus, nej for dette er meget mere serious business. For på grund af fremdriftreformen er det bare med at blive hurtigt færdig og det bliver du jo selvsagt ikke af at hoppe fra én uddannelse til en anden og så skifte igen. Så tag bogen frem, hvor du kan få idéer til hvad du kan blive og vælg så en uddannelse du synes lyder spændende, prestigefyldt og pengegaranteret. Men en ting skal du være opmærksom på og det er, at de karakterer du har fået fra Langkaer Gymnasium de vil følge dig i dit videre liv. For det har meget at sige om dit fremtidige liv om du har fået gode karakterer eller ej. Hvis de ikke har været gode og du i virkeligheden ahr spildt al tiden på dit gymnasium så kan det være svært for dig at komme ud i den rigtige verden. Læs mere om gymnasiet her.