Når man først har prøvet at oddse, så har man også stiftet bekendtskab med asian handicap. Dette spil er mange forskellige ting og det handler om at finde ud af hvilken et af spillene som man synes bedst om, og så sætte sig ind i netop denne form. Asian handicap er kort sagt et spil hvor et af holdene enten skal vinde med mere end et mål, med præcist et mål eller kampen skal ende uafgjort. Det handler altså om antal mål i asian handicap. For eksempel har man spillet hjemmeholdet med asian handicap -1 eller -1,5 mål, så skal hjemmeholdet vinde 2-0 eller lignende for at man vinder på sit odds. Spiller man derimod på udeholdet med +1 eller +1,5 mål, så må udeholdet vinde kampen eller spille uafgjort for at ens odds går hjem. Udover det så er der mange andre former for asian handicap som man kan spille, og det er bare med at sætte sig ind i de forskelle måder at spille på.

Spil med asian handicap en kvart

Spil med asian handicap en kvart er en anden form for spil, og det hører stadig ind under asian handicap. Dette spil er hele to væddemål og derfor er det lidt mere kompliceret end de andre former for asian handicap og det skal man vide inden man kaster sig ud i dette spil. De to spil er asian 0 og asian -0,5. Det vide sige at tager man hjemmeholdet til at vinde med asian -0,25 så har man to spil kørende, det ene er asian 0 hvor man får fuld gevinst ved sejr til hjemmeholdet og pengene tilbage ved uafgjort. Derudover har man asian -0,5 hvilket vil sige at man får fuld gevinst ved sejr til hjemmeholdet, og ellers taber man pengene. Idet man har to spil kørende bliver ens indsats delt op i to, et på hvert spil. Dette betyder at smider man 500 kr. på asian -0,25 så har man 250 kr. på asian 0 og 250 kr. på asian -0,5.

Fordele og ulemper ved spil med asian handicap

Fordele ved dette spil er at man garderer sig mod uafgjort ved mange af oddsene. Dette gør at der er større chance for at man vinder penge, og dermed er risikoen for tab af penge mindre, men man skal huske på at der aldrig er noget der er sikkert i forhold til spil og derfor er der stadig chance for at man taber pengene. Det vigtigste grund til at spille med asian handicap er oddsene. Oddsene er højere end det normale spil på 1×2, og dermed er der mange der vælger at spille på netop dette. Der er mange fordele ved dette spil, men der er ikke så mange ulemper. Ulemperne ved dette spil, er dig selv, det vil sige at hvis man ikke sætter sig godt nok ind i hvad asian handicap er, så er det også svært at spille på det, og dermed bliver ulempen ved spillet dig selv. Så sørg for at sæt dig ind i hvad det er, og så er der kun fordele ved spillet.