Når man har med så store og tunge stykker træ at gøre som der er i et almindeligt træ, så skal man passe på at det ikke ender med at gå galt for en, for hvis først det går galt, så kan det ende med skader der ikke bare lige kan ordnes med et plaster. For eksempel skal der en del erfaring til for at være helt sikker på hvor træet kommer til at lande henne, så man er sikker på at det ikke rammer noget eller nogen. De fleste kan finde ud af hvordan man får det til at gå i en generel retning, men at lave et præcist fald, hvor man undgår en hel masse oprydning fordi man har smadret både drivhus og legehus, er ikke alle der kan finde ud af. Desuden skal man også have fat i det rigtige værktøj til jobbet, og det er heller ikke alle der har det. Det kan være du kan låne dig frem til det, men det er ikke sikkert at du lige synes du har mod på det. Udstyr som enten økse eller motorsav er heller ikke hverken ufarligt eller let at bruge, så man skal have nogenlunde styr på havd det er man går og laver, før man skal begynde at bruge det. For eksempel er det ikke sikkert at alle er klar over hvordan man starter en gammeldags motorsav, og der er da endnu færre der ved hvordan man sørger for at den ikke sidder fast halvvejs igennem træet.

Få hjælp hvis ikke I er erfarne

Hvis ikke i lige har mod på at gå i gang med det hele selv, eller måske bare ved at det ikke er nogen god ide, så er der heldigvis hjælp at hente. Der findes nemlig firmaer der kan hjælpe med træfældning og som er meget dygtige til det de gør. Der er ikke noget med at de mangler hverken udstyr, eller erfaring med dette udstyr, og derfor kan de helt sikkert også give dig gode råd. Sådan nogle firmaer kan du komme i kontakt med, og få hjælp af uanset hvor du bor i landet, og dette inkluderer også Holbæk, og mange andre steder.

Det er billigere end hvis du ødelægger noget

Det er selvfølgelig ikke gratis at få nogen ud og fælde et af dine træer, men det er helt sikkert billigere end hvis du skal til at betale for et nyt legehus til ungerne eller et nyt drivhus til tomaterne. Det er ikke dyrere end at stort set alle kan finde pengene i deres budget, og derfor skal i endelig gøre det. Det giver jer en hel masse fordele, og det kommer ikke til at koste jer det store. Desuden kommer det ikke til at tage så meget af jeres tid hvis der er nogle andre der gør det for jer, fordi i bare kan gå og lave noget andet mens de får fældet og fjernet træet fra haven.